Magasin

PURE SKIN FOOD presentset till jul! PURE SKIN FOOD Presentset till jul!

Letar du efter en vacker och hållbar present? Vi har precis det rätta för dig! PURE SKIN FOODs presentförpackningar är inte bara kärleksfullt förpackade och ger din hud en riktig vårdboost, utan är också ett exempel på hur man kan bekämpa...

Checklista för rätt plattång Checklista för rätt plattång

Det finns gott om plattänger. Då uppstår frågan: Vilken är rätt produkt för mig och hur använder jag den på rätt sätt? Förutom priset och de tekniska aspekterna bör du också ta hänsyn till din hårtyp och hårets kondition.

"Last Minute" - Halloween -idéer “Last Minute” - Halloween Idéer

Har du fortfarande lust att ordna en kuslig fest i sista minuten? Vi har några coola tips på hur du kan ordna en fantastisk spökfest med bara några få resurser!

Känner din tandläkare till detta? Vet din tandläkare om detta?

Tandvård är en integrerad del av vår dagliga personliga hygien. Det finns dock alltid intressant fakta om våra tänder som många kanske inte känner till och som kanske får den ena eller andra att le!

Hej då, torra händer! Hej då, torra händer!

Våra händer används inte bara dagligen utan utsätts också för en mängd olika temperaturer och förhållanden! Kyla, värme, tungt arbete, frekvent handtvätt och desinfektionsmedel kan utsätta händernas hud för stor påfrestning. Våra händer är en...

Hösten 2021: Swinging Sixties comeback! Hösten 2021: Swinging Sixties comeback!

Vid den här tiden förra året verkade världen vara fast i en dvala: Inga fester, evenemang, konserter eller mysiga kvällar med vänner. De senaste skönhetstrenderna verkade helt ointressanta. Efter otaliga dagar på hemmakontoret/hemundervisning,...

Fakta om parfym som är värd att veta Fakta om parfym som är värd att veta

Det sägs att valet av parfym säger mycket om din personlighet. Föredrar du att bära en subtil blommig doft eller har du en tendens att bära tyngre, mer sensuella dofter? I vilket fall som helst listar vi några intressanta fakta om parfymer här!

VANDINI - Sensuellt doftande kroppsvårdsprodukter VANDINI - Sensuellt doftande kroppsvårdsprodukter

Det tyska familjeföretaget VANDINI fokuserar på veganska och djurfria kroppsvårdsprodukter för alla hudtyper. Varje produktserie innehåller ett utvalt, högkvalitativt blomvatten som framställs genom destillation av respektive blomma och som ger...

SANS SOUCIS - "Skönhetens källa" SANS SOUCIS - "Skönhetens källa"

Hemma är där du mår bra! Detta är även fallet med SANS SOUCIS, vars grundare Walter Friedmann öppnade sin första skönhetssalong för 80 år sedan i kurorten Baden-Baden i den tyska Schwarzwald och utvecklade sina första egna produkter där.

Tips och tricks om nagellack Tips och tricks om nagellack

Särskilt när det är varmt vill vi lämna våra sneakers hemma och istället ta på oss trendiga Birkenstocks, sandaler eller flip-flops! Men det är då som alla skönhetssynder kommer fram igen. Ett absolut förbud: smutsiga och ovårdade tånaglar!