Magasin

myRapunzel! – Så blev mardrömmen en saga! myRapunzel! – Så blev mardrömmen en saga!

Otroligt men sant: genom en mycket smärtsam upplevelse inklusive håravfall började grundidén för varumärket myRapunzel gro. Vi berättar om varumärkets födelse och vem det är som ligger bakom det!

Beauty Test: ELVITAL Hydra Hyaluronic Beauty Test: ELVITAL Hydra Hyaluronic

ELVITAL Hydra Hyaluronic-serien har blivit en hype bland ett antal influencers och sociala mediekanaler under de senaste månaderna. Det är precis därför vi på oh feliz startade vår första produkttestkampanj med våra följare i början av april. Vi...

Hårfärgstrend 2022 "Fantasy" Hårfärgstrend 2022 "Fantasy"

Våren är här igen och det finns gott om fina möjligheter att experimentera med tillfälliga eller semipermanenta hårfärger!

Skönhetstest: ziaja "Goat's Milk" Skönhetstest: ziaja "Goat's Milk"

Varumärket ziaja marknadsför skonsamma vårdprodukter för hud och hår baserade på naturliga ingredienser. Vår produkttestare Alicia ville veta säkert och testade Goat's Milk care-sortimentet för oss!

Åh nej! Håravfall! Åh nej! Håravfall!

Bara tanken ger många människor gåshud. Skräckscenarierna är varierande: du drar handen igenom håret eller kammar det och en hårtuss fastnar i handen eller borsten. Överallt i lägenheten ligger det hårstrån, flätan blir tunnare och hårfästet...

Do’s and Dont’s vid akne Do’s and Dont’s vid akne

Vad ska jag vara särskilt uppmärksam på om jag redan har akne? Spelar verkligen kosten så stor roll? Vad gör jag för fel med daglig rengöring och ansiktsvård? Vi har tagit itu med just dessa frågor!

PURE SKIN FOOD presentset till jul! PURE SKIN FOOD Presentset till jul!

Letar du efter en vacker och hållbar present? Vi har precis det rätta för dig! PURE SKIN FOODs presentförpackningar är inte bara kärleksfullt förpackade och ger din hud en riktig vårdboost, utan är också ett exempel på hur man kan bekämpa...

Checklista för rätt plattång Checklista för rätt plattång

Det finns gott om plattänger. Då uppstår frågan: Vilken är rätt produkt för mig och hur använder jag den på rätt sätt? Förutom priset och de tekniska aspekterna bör du också ta hänsyn till din hårtyp och hårets kondition.