Fast & kapabel! Skönhetskakor för hud & hår

Fast & kapabel! Skönhetskakor för hud & hår

Vid första anblicken verkar de blygsamma, men de tar alla badrum med storm: skönhetskakorna, det vill säga fasta tvålar i en mängd olika versioner för hår och kropp.

Anledningen är lätt att förklara: trenden mot mer miljömedvetenhet och hållbarhet tar definitivt inte slut, och det är bra. Många tillverkare reagerar på den ökade efterfrågan och anpassar sitt sortiment med plastfria alternativ. Speciellt inom hårsektorn är utbudet nu enormt och erbjuder hårtvålar för alla hårtyper.

Den andra generationen fasta vårdprodukter inspirerar nu med nya recept och kan knappast jämföras med konventionella tvålar. Tack vare milda ingredienser och plastfria förpackningar är vårdprodukterna riktiga stjärnor på den hållbara himmeln. Skönhetskakorna rengör huden och håret särskilt skonsamt och utvecklar sin effekt så fort de kommer i kontakt med värme. Tack vare sin storlek är de dessutom särskilt praktiska på språng då ge inte behöver så mycket plats i bagaget.

Förvaring & hygien

Tänk på att alltid skölja kakan väl före användning. Särskilt fuktiga miljöer är ett paradis för bakterier! Förvara därför alltid din tvålkaka på ett tvålfat eller en skål med skåror där den kan torka!

Redan provat?

Terra Naturis Grapefruit Shower passar alla hudtyper och rengör din hud skonsamt. Uppfriskande ekologisk grapefrukt och uppfriskande ekologisk basilika gör varje dusch till en upplevelse. Sheasmör och mandelolja från ekologisk odling ser till att huden känns mjuk efteråt.