Skönhetstest: ziaja "Goat's Milk"

Skönhetstest: ziaja "Goat's Milk"

Vårdserie Goat's Milk från ziaja
Produkttestare: Alicia, 32 år gammal
Hudtyp: känslig, torr på sina ställen, hudirritation och orenheter tenderar att snabbt uppstå om fel produkter används

Handen på hjärtat: människan är ett vanedjur. Alltid lite eller mycket skeptiskt till förändringar i början. Försiktigt tastar man sig fram. Det tar lite ansträngning att hoppa över sin egen skugga och prova något nytt. Detsamma gäller för mig, speciellt när det kommer till hudvård. Varför ändra på något när det har fungerat ganska bra hittills? För mig personligen finns det faktiskt bara två huvudfaktorer för att byta vårdprodukt: effekt och pris.

Erfarenheten har visat att det är ganska svårt att hitta bra vårdprodukter i lågprissegmentet. Ett helt vårdset kan ofta lätt kosta över 1000 kronor. Det var därför märket ziaja tillade mig. De erbjuder ett enormt urval av produktserier för alla hud- och hårtyper och låga priser.

Det finns två saker som jag tycker är särskilt lovvärda med detta märke:

 1. ziaja testar inte på djur!
 2. När det gäller tillsatt konserveringsmedel passar talesättet: "Så mycket som behövs, men så lite som möjligt!"

Så, nog med babbel - Let's Go, ziaja!

Ansikte:

 • Rekommenderad hudtyp: Mycket torr eller mogen hud.
 • Produkterna rekommenderas inte för aknebenägen och fet hy!

 • Sminkborttagare: Tar bort ögonsmink särskilt skonsamt. Bränner inte - ingen gnuggning behövs - lämnar ingen hudirritation.
 • Cleansing Milk: Är mycket rik och super skonsam. Min hy är dock benägen till orenheter, så jag rekommenderar detta ansiktsvatten för väldigt torra och mogna hudtyper (som beskrivs på förpackningen).
 • Dagkräm: Krämen går snabbt och enkelt att fördela. Den har en delikat konsistens och absorberas snabbt. Lämnar en mjuk känsla på huden utan att bli fet.

Kropp:

 • Rekommenderad hudtyp: Normal till torr hud
 • Rekommenderas inte för: Mycket torr hud, hud med hudirritationer och stark oren hud.

 • Duschgel: Rengör otroligt skonsamt och lämnar inte huden torr.
 • Bodylotion: Helt klart en av mina favoriter från testserien, då den absorberas särskilt snabbt och gör att huden känns helt mjuk. Den är inte fet och övertygar mig med sin lätta konsistens.
 • Bodybutter: Denna produkt har också en oväntat lätt konsistens som gör huden extra mjuk. Själv kan jag tänka mig buttret som ett bra alternativ till bodylotion för särskilt torra områden. För mig är det t. ex. alltid smalbenen som skulle kunna behöva en extra dos vård.

Hår:

Rekommendation hårtyp: Torrt hår, matt och sprött hår

Det är svårt att föreställa sig vad mitt hår har gått igenom. Jag färgar det flera gånger om året och behöver därför alltid en ordentlig vårdboost! Jag var helt opartisk när det kom till dessa hårprodukter och förväntade mig ingen wow-effekt. Men tji fick jag!

 • Schampo: När jag schamponerade blev jag förvånad över hur otroligt mjukt och skonsamt mitt hår rengjordes. Min hårbotten brukar reagera direkt med mjäll eller hudirritation om schampot är för aggressivt!
 • Balsam: Getmjölk-Keratin hårbalsamet är det perfekta komplementet till schampot och gör håret lätt att kamma.
 • Hårinpackning: Min personliga höjdpunkt var hårinpackningen! Jag var riktigt skeptisk, in i det sista. Jag tror det först när håret är fönat. Sist jag hade så mjukt hår var efter en intensiv kur hos frisören. Hårinpackningen är nu ett absolut must-have för mig. Den har en säker plats i duschen.

Min favoritprodukt från "Goat's Milk"-serien:

Sist men inte minst vill jag nämna handkrämen som – som ni lätt kan se – redan har fått en permanent plats i min handväska. Handkrämer finns det som vattendroppar i havet, men jag är verkligen exalterad över den här! Mina händer har inga speciella vårdkrav, men på vintern brukar huden, speciellt runt knogarna, bli riktigt torr och irriterad. Den här handkrämen är perfekt för mig, som tillbringar mycket tid framför datorn. Den absorberas särskilt snabbt, är riktigt lätt att fördela, lämnar ingen fet hinna och gör händerna otroligt mjuka!

Min slutsats om "Goat's Milk"-produkterna från ziaja

Med normal hy, med mindre besvär som torra fläckar, eller med sprött hår kommer du att bli extra nöjd med den här serien. Produktserien inspirerar med mjuka och lätta texturer. Bra vård till lågt pris!

Vad jag inte gillar så mycket: Den intensiva doften som alla produkter i Goat's-serien har. Lukten är väldigt "tvålaktig". Produkterna påminner mig om den klassiska fasta tvålen från DOVE. Jag gillar personligen den här doften, men jag kan tänka mig att den bara är för intensiv för vissa. Produkterna skulle vara perfekta för mig om dofttillsatsen kunde minskas lite.

Allt som allt gillade jag testet och jag upptäckte några nya produkter för mig :)