K-Beauty nykomling: Holika Holika

K-Beauty nykomling: Holika Holika

Med specialkunnande, innovativa koncept och unika skönhetsrutiner har koreanska kosmetiska produkter länge väckt uppståndelse runt om i världen och är oumbärliga för många "Beauty Addicts" i deras hudvårdsrutin. Fler och fler människor svär vid effektiviteten och de högkvalitativa ingredienserna i koreansk hudvård.

Vi är glada över vår första K-Beauty access och skulle vilja berätta lite om det sydkoreanska skönhetsmärket Holika Holika!

Det sydkoreanska varumärket Holika Holika tillhör ENPRANI Co. Ltd. och grundades 2010. Varumärket tog den asiatiska kosmetikamarknaden med storm och håller sakta men stadigt på att bli en trend även i Europa och Nordamerika. Det speciella varumärket Holika Holika är sammansatt av det koreanska ordet "holida" för "frestelse" och det engelska suffixet "-holic", vilket betyder ungefär "beroende".

Förutom ett brett utbud av produkter för ansikte och kropp, erbjuder varumärket Holika Holika även några billiga sminkprodukter för en strålande och porfri hy!

Prisbelönt och innovativ vård

En av de mest kända produkterna från detta märke är Aloe 99% Soothing Gel. Den lugnande vårdgelén fräschar upp torr och irriterad hud på nolltid.

Dessutom är sheet-maskerna från Pure Essence Sheet Masks serien särskilt populära och finns i otaliga varianter!

Linjen Good Cera är perfekt för känslig och irriterad hud och imponerar med allergivänliga och närande ingredienser.

För känslig och lättirriterad hud som tenderar att bli inflammerad rekommenderar vi linjen Less on Skin. Serien imponerar med sina snabbt absorberande texturer som inte försämrar den naturliga cellandningen eller lämnar en oljig hinna. Den ingående biosackariden har många positiva egenskaper. Den fuktgivande effekten och skyddet mot miljöpåverkan är särskilt anmärkningsvärt!