SANS SOUCIS - "Skönhetens källa"

SANS SOUCIS - "Skönhetens källa"

Thermalvatten från Baden-Baden - hjärtat i SANS SOUCIS produkter.

Hemma är där man mår bra! Detta är även fallet med SANS SOUCIS, vars grundare Walter Friedmann öppnade sin första skönhetssalong i kurorten Baden-Baden i den tyska Schwarzwald för 80 år sedan och utvecklade sina första egna produkter där. Företagets grundare har sina rötter i Baden-Baden och har alltid varit trogen detta hem. Än i dag är SANS SOUCIS kopplat till Walter Friedmanns hem och förlitar sig framför allt på de helande egenskaperna hos det termalvatten som finns i den berömda kurorten.

Även romarna använde de varma termiska källorna i området för sina egna syften. Vattnet tar sig upp från 2 000 meters djup vid en temperatur på 65 °C och rinner genom många lager av sten och krita på sin väg till jordytan. Som ett resultat absorberar vattnet värdefulla mineraler och spårämnen (kalium, kalcium, natrium, magnesium, järn, kisel, mangan, klorider, fluorider) och fungerar som ett välgörande, naturligt skönhetselixir för huden.

Alla SANS SOUCIS-produkter tillverkas i Tyskland, har ett genomsnittligt naturinnehåll på 90 % och är 100 % fria från mineraloljor, parabener och mikroplastpartiklar.

Hudvårdsprodukter som helt enkelt gör dig gott och får dig att känna dig vacker. Upptäck det breda utbudet av SANS SOUCIS-produkter på oh feliz och hitta rätt vårdprodukter för din hudtyp

SANC SOUCIS