myRapunzel Hårbalsam repair boost

Med lavendel, salvia & arganolja

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

myRapunzel Leave-in-Conditioner shine boost
myRapunzel Hårinpackning glow boost
myRapunzel Hårolja deep care boost

Beskrivning

Det veganska hårbalsamet repair boost från myRapunzel är särskilt skonsamt och varsamt mot ditt hår. Det är 100 % naturlig och består av noga utvalda ingredienser.

En kombination av lavendel, salvia, malva, nässlor och arganolja ger näring till ditt hår, samt underbar spänst och vacker glans. Ditt hår får förnyad styrka från rot till topp. Efter användning är ditt hår mjukt och särskilt lätt att kamma och borsta.


Användning:

Appliceringen beror på om du har en torr hårbotten eller en som snabbt blir fet. Om dina rötter redan verkar feta efter en dag eller två, rekommenderas följande applicering:

  1. Rengör hår och hårbotten med ett skonsamt, naturligt schampo. Använder helst naturschampot volume boost från myRapunzel, eftersom det gör din hårbotten mindre fet.
  2. Massera in valnötsstor klick balsam i hårlängderna. Skippa hårfästet och hårbotten.
  3. Efter 3-4 minuter kan du tvätta ur balsamet noggrant.
  4. För att undvika knutar i håret och för att lossa dem kan du först kamma håret med en bredtandad kam. Borsta sedan med en fin borste.

Om ditt hår inte blir lätt fett och du har en ganska torr hårbotten, massera gärna in balsamet i hela håret inklusive rötterna och hårbotten.

Varumärken: myRapunzel
För vem?: Kvinnor, Unisex
Produktfunktion: Stärkande, Närande, Vegansk
Hårtyper: Alla hårtyper
Effekt: Glänsande
Fri från: Aluminium, Mineraloljor, Parabener, Silikoner, Sulfater, Syntetiska doftämnen, Syntetiska färgämnen, Djurförsök
Allmän information: Undvik kontakt med ögonen och skölj rikligt med vatten vid behov

Tillbehör

svenska recensioner skriven för myRapunzel Hårbalsam repair boost