Beauty Trends 2022

Beauty Trends 2022

Dessa skönhetstrender väntar på dig under det nya året!

År 2021 präglades återigen av joggingbyxor och munskydd alla färger och varianter. Dessa "tillbehör" kommer troligen att finnas kvar hos oss ett tag på det nya året - tillsammans med förhoppningen att pandemin snart ska ta slut! Vad vi definitivt kan säga är att den här tiden har lärt oss en sak: less is more! Många av oss klarar oss nu utan den dagliga sminkrutinen och har mer mod att bli naturliga igen. Många människor, särskilt kvinnor, rapporterade att deras hy har förbättrats avsevärt under denna tid eftersom de använder mindre smink.

Vi tycker också att den nuvarande trenden "mod till minimalism" är bra - men vi ser fortfarande fram emot några höjdpunkter som år 2022 har i beredskap för oss när det gäller smink:

Rouge: Stick- eller flytande krämrouge är särskilt populära i år. Inte bara på kinderna utan även på läpparna, som ögonskugga och fint fördelad på näsryggen, ser krämrouget extra bra ut och ger dig en fräsch hy.

Silver French Nails: Många stjärnor, som t.ex B. Beyoncé, är redan ett fan av nageltrenden och visar upp sig på Instagram och Co med en glittrande, silverspets. Andra metalliska eller glittrande färger är också perfekta för denna trend!

Läppglans: Kylie Jenners matta färger orsakade en riktig hype. Detta fortsätter som tidigare då de matta färgerna oftast är kraftigt pigmenterade och man kan fuska lite med läpplinjen. Ändå kan den nu bli riktigt "glansig" igen: Paletten sträcker sig från mjukt skimrande rosa toner till ultrablanka röda läppar. Det beprövade läppglansen är tillbaka och bör inte saknas i något sminkskåp.