Neve Cosmetics - lika unik som du!

Neve Cosmetics - lika unik som du!

Den lilla snöflingan i logotypen för det innovativa skönhetsmärket gör det tydligt: varje person är unik - precis som snöflingor. "Neve", som betyder snö på italienska, står bakom detta koncept: smink är till för alla, oavsett ålder, kön eller hudfärg.

Företaget grundades 2009 i närheten av Turin och har som mål att utveckla naturliga, innovativa och kreativa kosmetika- och hudvårdsprodukter. 2015 var dock ett mycket avgörande år för Neve Cosmetics. Varumärket Nivea stämde det italienska skönhetsmärket för eventuell namnförväxling. Som ett resultat av detta förbjöds till och med det naturliga kosmetikamärket. Många fans kunde knappt tro det och gick ut på internet. En sensationell petition med mer än 15 000 underskrifter startades. År 2016 avslutades den långa tvisten om namnet och företaget startade om från början.

Det relativt unga företaget är specialiserat på naturlig mineralsmink. Neve Cosmetics mål är att producera effektiv, kreativ och färgstark kosmetika. För att göra detta använder de rena och enkla formler. Produkterna är veganska, fria från silikon, parabener, petrolatum och djurförsök. Det är inte bara de många lojala kundernas välbefinnande som ligger det italienska varumärket varmt om hjärtat, utan även ämnet "ideell verksamhet". Med hjälp av donationer stöder varumärket olika organisationer som hjälper människor och djur i nöd. Under de senaste fem åren har det italienska märket donerat mer än 80 000 euro enbart till djurräddning. Företaget uttrycker sin kärlek till djuren inte bara genom sin vilja att donera. Alla produkter är 100 % fria från djurförsök. Inga djurhår används i borstar och penslar.

Upptäck ett färgglatt utbud av ögonskuggor, läppstift, blushers och mycket mer med Neve Cosmetics. De unika produkterna uppmuntrar dig att använda mer färg och skapa extraordinära sminklooks!