Beauty Test: ELVITAL Hydra Hyaluronic

Beauty Test: ELVITAL Hydra Hyaluronic

ELVITAL Hydra Hyaluronic-serien har blivit en hype bland ett antal influencers och sociala mediekanaler under de senaste månaderna. Det är precis därför vi på oh feliz startade vår första produkttestkampanj med våra följare i början av april. Vi ville veta från våra frivilliga testare om det nya hårvårdssortimentet verkligen lever upp till det som annonseras i all reklam och Instagram Reels. Tre testare valdes slumpmässigt ut. De tre kvinnorna testade serien under en längre tid och berättar nu exakt vad de tyckte om ELVITAL Hydra Hyaluronic.

Våra testare:

Får vi presentera: Sonja, Jezzi och Sabine som var så trevliga och svarade på tre små frågor:

 1. Min hårtyp:
 2. Det här är vad jag gillade särskilt med serien och jag märkte den här effekten direkt:
 3. Jag gillade inte detta:

(Alla testare fick 1x schampo, 1x balsam, 1x hårinpackning och 1x fuktgivande serum från Hydra Hyaluronic-serien)

Här är deras svar:

Sonya:

 1. Långt, färgat hår, lätt skadat
 2. Bra design, håret är lätt att kamma, det tynger inte ner, helt enkelt bra valuta för pengarna!
 3. Håret kunde lukta mer efteråt (men det är egentligen bara en liten defekt)

Jezzi:

 1. Mitt hår är långt och tjockt med massor av volym. Torra lockar med skadade toppar.
 2. Det jag gillade bäst med att använda den här serien var att jag kunde gå ut utan att behöva göra någon komplicerad styling. Jag kände effekten direkt. Mitt hår var mjukare än någonsin.
 3. Det jag inte gillade är att effekten inte varar längre, efter bara några dagar var mitt hår torrt igen. Direkt efter att jag använt serien kändes mitt hår också betydligt mer voluminöst, vilket jag inte vill ha eftersom jag redan har väldigt tjockt hår. Men jag kunde tämja volymen igen med en hårolja från Loreal.

Min slutsats: Den här serien är supercool! Jag gillade särskilt det fuktgivande serumet. Jag rekommenderar detta till alla de som har torrt hår som jag och vill lämna huset utan att behöva styla det.

Sabine:

 1. Kort, fint, torrt hår.
 2. Mitt hår är fräschare och blir inte fett lika snabbt. Subtil, behaglig doft.
 3. Bra serie, jag kan bara rekommendera den. (Inget att klaga på.)

Allmän slutsats:

Oh feliz-redaktörerna håller med: serien gör i allmänhet vad den lovar, den vårdar och gör håret lättare att kamma. En viktig faktor är också volymeffekten. Serien är med andra ord mindre lämplig för kvinnor eller män med väldigt tjockt hår som kanske vill uppnå mindre volym och mer spänst. Till skillnad från de andra ELVITAL-produkterna är doften också ganska reserverad (vilket vissa definitivt kommer att gilla).

Vi vill tacka alla deltagare för de ärliga svaren och ser fram emot ytterligare produkttester!