KISS imPRESS Press-on Manicure - Knock Out

Ögongodis

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

KISS Everlasting French Real Short
KISS Salon Acrylic Nude Nails - Breathtaking
KISS Salon Naturals - Go Rogue

Beskrivning

Naglar i en cool marmorlook, kryddat med ädelt, guldglitter utan att du behöver sitta i timmar på en nagelsalong. De självhäftande spikarna från KISS imPRESS gör det möjligt. De fästs snabbt, håller i upp till en vecka och är lika lätta att ta bort efteråt. Förpackningen innehåller 30 naglar i 3 samordnande mönster, ett manikyrstift, en rengöringspad för dina naturliga naglar och en mini-nagelfil.

Tips:

  1. För att använda: Innan du limmar naglarna på dina naturliga naglar, välj lämplig storlek för varje finger och lägg dem i rätt ordning.
    Tvätta händerna noggrant med tvål och torka dem väl. Med manikyrpinnen kan du skjuta tillbaka nagelbanden om det behövs. Rengör sedan naglarna med rengöringspadden.
  2. Fixering av naglarna: Dra bara bort folien från nagelns baksida och tryck den jämnt på din naturliga naglar i 30 sek.
  3. Fortsatt behandling:Vänta minst en timme innan naglarna kommer i kontakt med vatten. Om du vill fila naglarna ännu kortare eller i en annan form, vänta med att fila dem minst lika länge.
Varumärken: KISS
Fri från: Djurförsök

svenska recensioner skriven för KISS imPRESS Press-on Manicure - Knock Out