Produkter

Våra produkter

Vi har produkter från ledande tillverkare från hela världen. På våra detaljsidor hittar du omfattande information om varje produkt i vårt sortiment. Observera att vi vid vissa produkter även erbjuder stora förpackningar. Du hittar på vår hemsida även jämförpriser, vilken förpackning i så fall är mest prisvärd. I vissa fall jämförande beräkningar som paketet skulle vara det mest fördelaktiga. I vissa fall kan vi även erbjuda dig rabatterade produkter.

Produktsökning

Du vet redan exakt vad du letar efter? Ange helt enkelt produktnamnet i sökfältet och relevanta resultat kommer visas!

Du kan naturligtvis även göra en mer detaljerad sökning och filtrera utifrån kategorier, varumärken, recensioner och pris.

Om sökningen inte lyckas, ger vi dig här är några söktips:

  • Kontrollera stavningen av söktermen
  • Prova med en liknande sökord
  • Använd ett enklare sökord

Vi har inte den produkt du söker i vårt sortimentet? Meddela oss vad du letar efter. Vi kommer att försöka att inkludera produkten i vårt sortiment!

Varför är en produkt/varumärke plötsligt dyrare?

Varför har samma produkter olika priser i olika länder?

Vi har olika märken från olika tillverkare. Varje pris i ett land samordnas med tillverkarna och/eller leverantörer. Därför kan det finnas prisskillnader för samma produkt i enstaka länder. Om du upptäcker något, ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så att vi kan granska detta närmare.

Produktdesign skiljer sig från bilden på hemsidan

Generellt försöker vi alltid erbjuda alla bilder på våra produkter i onlineshopen och hålla dessa uppdaterade. Ibland kan det hända att vi inte blir informerade av tillverkaren om förändringar av designen. Här ber vi om överseende.
Vi skulle bli glada om du skulle informera oss om ett sådant fall. Tack!

Vänligen observera att de visade färgerna på produkterna kan variera på skärmen beroende på inställningar och bildskärm och kan skilja sig från originalfärgerna.

Saknar du en produkt i vår butik?

Vi ser fram emot alla produktförslag och kommer att försöka ta in produkten eller lämpligt varumärke för dig i vårt sortiment. Vänligen kontakta vår kundtjänst! Vi ser fram emot dina idéer!

Har du ytterligare frågor om våra produkter?

Vi finns där för dig! Kontakta enkelt vår kundtjänst.

Vi tycker det är mycket roligt att testa våra produkter. Vi får en hel del feedback från våra kunder och deltar kontinuerligt i produktutbildningar. Detta gör det möjligt för oss att ge dig omedelbar respons på dina frågor.
Vi har ändock ett mycket omfattande utbud av produkter. När vi inte längre vet svaret på din fråga, kommer vi att kontakta tillverkaren direkt för att kunna ge dig den information du vill ha så snabbt som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!