HIPP Babysanft Blöjor Newborn storlek 1

Håller dig pålitligt torr - dag och natt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Liknande produkter:

HIPP Babysanft Blöjor Junior storlek 5
HIPP Babysanft Blöjor Maxi storlek 4
HIPP Babysanft Blöjor Midi storlek 3
Beskrivning

Även för nyfödda barn är en välsittande blöja det viktigaste! Det dubbla läckageskyddet med beprövad absorberande kärna och optimerade benskydd håller säkert och pålitligt torrt - dag och natt.

Extra mjuka och andningsbara blöjor är idealiska för barnets känsliga hud. Den innovativa passformen håller fast blöjan överallt. En praktisk våtindikator visar dig effektivt när det är dags att byta blöja (gul - allt lugnt, blå - byt blöja).

För att minimera allergirisken från början är blöjorna fria från oönskade tillsatser - fria från parfym och lotion, klor och naturlatex. Cellulosan i blöjorna kommer från naturliga källor (FSC-certifierade källor). Produktionen är klimatneutral med hjälp av förnybar energi. Ingen genteknik. OEKO-TEX® Standard 100.

Hipp Babysanft-blöjorna Newborn i storlek 1 är lämpliga för bebisar som väger 2 - 5 kg och har en klädstorlek på 50 - 56. För att garantera ett säkert skydd ska blöjan sitta bra. Om du är osäker och tvekar mellan två storlekar, rekommenderas den mindre storleken.

Varumärken: HIPP
Hudtyper: Känslig hud
Fri från: Parfym
Certifikater: OEKO-TEX® STANDARD 100

svenska recensioner skriven för HIPP Babysanft Blöjor Newborn storlek 1